SMART Freestorm

Met de oplossingen van Freestorm werken mensen samen op een visuele en interactieve manier, of ze nu in dezelfde ruimte of over de wereld verspreid zijn.

Omdat onze toepassingen bedoeld zijn om de uitwisseling van informatie te stroomlijnen en productiviteit te verbeteren, zijn ze geschikt voor praktisch iedere organisatie. Ze zijn geïmplementeerd door bedrijven in verschillende sectoren, van architectuur tot telecommunicatiebedrijven. We helpen onze klanten met het vinden van innovatieve manieren om onderbouwde beslissingen te nemen, kosten te besparen, stakeholders en klanten te engageren en personeel te trainen - en dat allemaal door het makkelijker te maken om informatie en ideeën te communiceren.

Visueel samenwerken stelt mensen in staat om digitaal werk, ideeën en vaardigheden, ervaringen en inspiratie te delen om tot een gezamenlijk resultaat te komen. Door visueel samenwerken met Freestorm in het werkproces op te nemen, zijn onze klanten in staat sneller te innoveren, productiviteit op te voeren, beter doordachte beslissingen te nemen en kosten aanzienlijk te beperken.

 

Speciale onderwijs condities » Vraag of advies?

Basic Pakket

  • - Beamer, scherm, beugel, kabels.
    - Compleet voor u geïnstalleerd.

Normaal: €1.999,-
Nu: €1.599,-
Basic Pakket