Lichtregelsystemen

Een goed verlichting-systeem is onmisbaar in de moderne presentatie en vergaderruimte. Door de combinatie van slimme dimmers en energiezuinige LED verlichting heeft u op elk moment het perfecte lichtniveau zonder ingewikkelde knoppen in te hoeven drukken. Door het gebruik van de juiste LED verlichting voor de juiste toepassing zal het energieverbruik tevens afnemen.

Door het toepassen van een scene bedienpaneel zet u een ruimte met een druk op de knop in de gewenste sfeer. De verlichting zal naar een vooraf ingesteld percentage gaan, de projector start direct op, het projectiescherm zakt uit het plafond en de zonwering zal sluiten. U kunt zich volledig richten op de presentatie van uw nieuwe product en hoeft zich geen zorgen te maken of alle instellingen van de apparatuur wel goed staan!

Onze experts kunnen u een perfecte oplossing op maat leveren. Als distributeur van de gerenommeerde merken als RAKO en iLight is het sturen van de verlichting een fluitje van een cent.

Deze  topmerken hebben hun betrouwbaarheid inmiddels meer dan bewezen. Diverse gerenommeerde bedrijven gebruiken deze systemen in hun vergaderruimten, presentatieruimten en auditoriums zoals: ABN-AMRO hoofdkantoor, ING Hoofdkantoor, Erasmus Universiteit Rotterdam,  RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, diverse Rabobanken, etc.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze specialisten adviseren u graag!

Licht Basic Actie Pakket