Wat is een SMART Board?

sbBannerText.jpg

Wereldwijd kiest men voor het SMART Board interactive whiteboard omdat het helpt energieke presentaties en visueel en dynamisch onderwijs te geven.

In 1991 was het het eerste interactieve whiteboard ter wereld. Vandaag is het de wereld marktleider interactive whiteboards. Het SMART Board wordt aangesloten op uw computer en een projector waardoor uw beeldscherm geprojecteerd wordt. U kunt nu iedere computer applicatie bedienen en activeren vanaf het scherm van het SMART Board, schrijf in digitale inkt en bewaar uw notities voor later. Het beste van alles is dat het SMART Board interactive whiteboard zeer eenvoudig in gebruik is. Als u met een computer kunt werken, kunt u dat ook met een SMART Board interactive whiteboard.

Met SMART Board interactive whiteboards onstaat de mogelijkheid om een totale interactieve ruimte te creëren in elk klaslokaal of vergaderruimte. Gecombineerd met een computer en projector, wordt de ruimte met SMART Board producten getransformeerd in een dynamische leer-, train- of werkomgeving. 

SMART Board : do more, experience more, grow more

- Geeft u direct controle over alle mogelijke toepassingen van uw computer applicaites
- Teken of schrijf in digitale inkt
- Schrijven over iedere applicatie, zelfs over video
- Bewaar al uw notities in een bestand of in Microsoft Office applicaties

Het SMART Board interactive whiteboard kan dit allemaal en nog veel meer. De mogelijkheden die het werken met het SMART Board interactive whiteboard u biedt, worden alleen beperkt door uw eigen verbeelding.

Mogelijkheden:

Aanraken om te bedienen
Gebruik uw vinger als een muis of gebruik uw vinger om notities op het scherm te schrijven.

Pak een pen en schrijf
Sensoren in de pen tray detecteren wanneer een pen of wisser wordt opgetild. Toetsen op de pen tray geven u de mogelijkheid om te kiezen voor de rechtermuis functie of voor een op-het-scherm toetsenbord.

Bewaar uw ideeen en notities
Bewaar al uw werk in één bestand dat zowel geschikt is voor zowel Windows als Mac OS besturingssystemen: Notities, afbeeldingen en grafieken worden bewaard als objecten en kunnen naar eigen wensen en eisen achteraf gewijzigd worden.

Visuele ondersteuning
SMART Board software bevat een galerie met 7000 afbeeldingen en sjablonen, bijvoorbeeld blanco bladmuziek, klokken, kaarten, sportvelden, zonnestelsel, vormen een gradenboog en nog veel meer.

Altijd actuele software
SMART ontwikkelt/verbetert haar befaamde Notebook software voortdurend. U bent hiermee altijd verzekerd van de beste en eenvoudigste digibord software die er bestaat.

Kant en klare lessen
Er circuleren of het internet inmiddels duizenden lessen voor het SMART Board die vrij te gebruiken zijn.

Bel of mail voor onze speciale onderwijscondities !!!!!

Bekijk onze SMARTBoards »

 

Bekijk onze SMARTBoards » Vraag of advies?